Beetsterzwaag
06 10835022
info@euterpe-beetsterzwaag.nl

Stichting ”Ons Huis”

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van ‘Ons Huis’? Neem dan contact op met stichting Ons Huis via de mail onshuisbeetsterzwaag@gmail.com.

‘Ons Huis’ is het voormalige armenhuis in Beetsterzwaag. Het biedt onderdak aan muziekvereniging Euterpe tijdens de repetitie op donderdagavond.

Behalve de donderdagavond is het pand zowel overdag als ’s avonds en in de weekenden te huur. Het pand is geschikt voor ongeveer 50 personen. Er is een klein podium, waar u gebruik van kunt maken. Verstrekking van consumpties is mogelijk. U betreedt het gebouw via de achterzijde en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Voor een vergadering, cursus, repetitiegelegenheid of kleine voorstelling is het pand zeer geschikt.

In 1998 is de stichting ‘Ons Huis’ opgericht. De doelstelling van de stichting is om huisvesting te bieden aan muziekvereniging Euterpe en andere instellingen. De Stichting tracht haar doel te verwezenlijken door onder meer het exploiteren van het gebouw ‘Ons Huis’ gelegen aan de hoofdstraat 79 te Beetsterzwaag (ingang aan achterkant).